NYHET! Fractional CO2 laser – hudföryngring

Fraktionerad CO2 laser (Fractional laser)

Fractional CO2 laser är en djupgående laserbehandling mot bland annat rynkor, slapp hud, pigmentering, ärrvävnad, acneärr, solskadad hud eller bristningar. Denna behandling avlägsnar effektivt hudlager genom en kontrollerad, fraktionerad metod.

VEM KAN GENOMGÅ DENNA BEHANDLING?

Om du lider av följande på ansiktet, hals eller dekolletage:

  • Föryngring åldrad hud
  • Åldersfläckar
  • Solfläckar/ Solskadad hud
  • Fina linjer
  • Rynkor
  • Slapp hud
  • Ärr
  • Ojämn hudton
  • Ojämn hudstruktur
  • Trött, grå och matt hud

Fraktionerad laser är ett genombrott inom estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Till skillnad från traditionell laserslipning som skalar av huden ger Fraktionerad laser en miljon mikroskopiska behandlingspunkter omgivna av orörd hud. Läkningen går snabbt vid Fraktionerad laserbehandling.

Man utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa ny friskare och mer elastisk hud. Varje laserpunkt eliminerar gamla pigmenterade hudceller från ytan men når också djupt ner i huden. Där stimulerar Fraktionerad laser till kollagennybildning och ökad elasticitet vilket resulterar i huduppstramning, skin tightening. Vid Fraktionerad laserbehandling gör vi oftast 3- 5 behandlingar med en månads mellanrum vilket ger kraftfulla resultat med ett minimum av konvalescens. Fraktionerad laser är en behandlingsmöjlighet för åldrad eller solskadad hud och ger fantastiska resultat på åldersfläckar, solfläckar, linjer, rynkor, hudbristningar, striae, ärr och acneärr. Förutom ansikte kan man behandla hals, dekolletage och händer med Fraktionerad laser. Fraktionerad laser är också den enda behandlingsmetod vi har för acneärr på ryggen.


Läs mer om behandlingen här:
http://www.laserskincare.se/?page_id=384