Hårborttagning IPL/SHR

Hårborttagning med IPL/SHR

Permanent hårborttagning med IPL/SHR, utan smärta och snabba behandlingar med den nya tekniken som även tar bort ljusa och grå hårstrån.

bild1

Ta bort hår permanent

Permanent hårborttagning betyder att håret försvinner för alltid.

Resultatet beror mycket på hur många hårsäckar man har, om du har tunna eller kraftiga hårstrån eller om du har ljus eller mörk hud.
Du får snabbast resultat om huden är ljus och om du har kraftiga mörka hårstrån, men vi kan även behandla dig som har grå hårstrån!!

Behandling med laser

Den nya SHR lasern ger ett mer permanent resultat än vad någon annan laser har kunnat utföra tidigare.
Du blir av med Ca 85% – 100% av allt hår på behandlingsytan.

SHR Laser, ger en samverkan av energi från Intensivt Ljus med en våglängd mellan 650-950nm. Detta är en optimerad och helt ny metod för att reducera hår. På bilden till höger ser du hur en armhåla har förändrats efter genomförd behandling vid fyra tillfällen.

Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras.

 

Bra att tänka på

Man får inte sola 4 veckor innan eller efter sin behandling, då risken för bränningar och pigmentförändingar ökar.

Plocka, vaxa eller bleka området bör man undvika helt 4 veckor innan sin första behandling och genom hela behandlingskuren.

 

Är IPL/SHR laser farligt?

Nej, laser är ett rent ljus som snarare helar och läker din hud.
Många tror att laser är en giftig strålning som kan skada huden. Detta är helt fel och missvisande.
SHR laser för hårborttagning tillhör dom mest skonsammaste och effektivaste av alla hårborttagningslaser på marknaden. Man kan också helt säkert behandla kunder med mycket mörk hudfärg. Tekniken går ut på att vi använder lägre energi men med tio ggr så många foton samt värmer upp hårsäcken mer långsamt och säkrare.


Vid hårborttagning med SHR måste behandlingen upprepas minst 4-8 ggr för att få ett bra resultat. Vanligtvis med ca 4-8 veckors mellanrum. Antalet behandlingar varierar från person till person, alla människor är olika när det gäller hår och hud.

Vid permanent hårborttagning upplevs en pirrande känsla. Behandlingen upplevs av de flesta som helt smärtfri. Biverkningar är sällsynta. Eventuellt kan huden bli lätt rodnad och lätt svullen. Detta försvinner efter ca 1 timma.
Nu slipper du ditt oönskade hår för all framtid.

Välkommen!!