EMS power chair

Stolen kan behandla:

  1. Alla typer av inkontinens
  2. Både män och kvinnor
  3. Svag bäckenbotten
  4. Motverkar framfall och bakfall

Äntligen kan Laserskincare Göteborg erbjuda denna fantastiska behandling som har hjälpt många kvinnor och män med sin inkontinens. Resultatet blir ökad livslust, ökad frihet och bättre självförtroende! Även om behandlingen är individuell kommer du att bli bättre, kissa färre gånger framförallt på natten och kunna röra dig mer fritt. 

Första behandlingstillfället innefattar också en konsultation, du får gärna ringa innan om du har några frågor. Man brukar utgöra 6 st behandlingar med ca 1 gång i veckan.

EMS Power Chair är en toppmodern icke kirurgisk behandlingsmetod för patienter (kvinnor och män) med urininkontinens, avföringsinkontinens,bäckenbottenproblematik efter förlossning och/eller nedsatt känsel i underliv.

Det är viktigt att muskler i bäckenbotten är vältränade då bäckenbottenmuskler ger stöd åt tarmen och urinröret. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera tarmen och urinblåsa. Många lider av underlivsbesvär, både kvinnor och män som t.ex. urininkontinens, avföringsinkontinens, torrhet i slemhinnor, slapphet eller minskad känslighet.

Som ett svar på alla problem som kan uppstå i underlivet och bäckenbotten är behandling med EMS Chair en toppmodern icke kirurgisk behandlingsmetod för kvinnor och män som upplever problem i sitt underliv eller bäckenbotten. Flera kliniska studier från USA visade att 95% av försökspersonerna rapporterade förbättring redan efter andra behandlingen och 68% sade sig vara helt fria från symptom.

EMS Chair stimulerar muskelsammandragning i hela bäckenbotten området, ökar styrkan och uthålligheten i bäckenbotten. Resultatet är effektivt och långsiktig lindring av okontrollerat läckage.

  1. Tekniken är Hög intensiv elektromagnetisk energi
  2. EMS Chair är en icke-invasiv behandling
  3. Behandlingen sker bekvämt med kläder på
  4. EMS Power Chair är smärtfri