Hårborttagning – Diode laser

Permanent hårborttagning med diode laser

ska%cc%88rmavbild-2016-10-19-kl-22-26-34

Så Fungerar Hårborttagning Med Diod – Laser:Vi brukar räkna med 4-8 behandlingar för att uppnå optimal effekt. Anledningen till detta är att lasern bara kommer åt de aktiva hårsäckarna. Vilande hårsäckar saknar pigment och upphettas därför inte av laserpulserna. Hårborttagningen tar allt mellan några minuter till några timmar beroende på vilka kroppsområden som behandlas.

Temperaturen i hårrötterna bestäms av laserljusets dos. För att uppnå ett optimalt resultat med minsta möjliga risk för biverkningar är det viktigt att anpassa dosen till hud- och hårfärgen. I jämförelse med andra hårborttagningsmetoder är risken för hudskada mycket liten. Diode-laserns inbyggda kylsystem kyler nämligen ned själva huden under behandlingen.

De flesta patienter upplever laserpulserna som smärtfria, varma stick. Det inbyggda kylsystemet lindrar behandlingen. Det bör passera 4-8 veckor mellan behandlingarna eftersom man måste vänta tills de vilande hårsäckarna blir aktiva igen. En del patienter kan uppleva att det efter några behandlingar ser ut som om de plötsligt fått mer hår. Förklaringen är att kvarvarande vilande hårsäckarna ”aktiveras” av lasern snabbare än de skulle ha gjort utan behandling. Detta är faktiskt något positivt – då får vi enklare får bort dessa ”nyaktiverade” hårsäckar vid nästa behandling!

Att Tänka På Inför Hårborttagning Med Diod-Laser:

För att uppnå bästa resultat finns det några direktiv att följa före och efter en laserbehandling.

  • Du bör avstå från att sola 4-8 veckor före samt efter behandling. Detta gäller även brun-utan sol produkter.
  • Håret ska rakas dagen före eller samma dag som behandlingen sker.
  • Vaxa, plocka eller blek ej håren fyra veckor före samt efter behandling. Lasern verkar nämligen endast på hårsäckar som innehåller hår.

Efter behandlingen:

Efter behandlingen får kunden normalt en viss hudrodnad och en liten svullnad. I vissa fall ses enstaka vattenblåsor som försvinner spontant inom 48 timmar. För att minimera risken för pigmentförändringar på huden efter laserbehandling är det viktigt att skydda behandlade kroppsdelar från solen. Detta gäller framför allt de 4-8 första veckorna efter behandling.

Vi har många nöjda kunder i ryggen efter att ha blivit behandlade hos oss på Laserskincare.
Utöver vår trevliga personal som alltid sätter kundens bästa i fokus så är vi väldigt duktiga på de behandlingar vi erbjuder. Kundens välmående och glädjen av en lyckad behandling är det vi prioriterar och brinner för.

Ring oss för prisuppgifter för samtliga av våra behandlingar.

ska%cc%88rmavbild-2016-10-19-kl-22-32-10